Met vriendelijke groet,

henk gerrits.

Afvalligen

Wanneer afvalligen de linkse partij adviseren. Bron Sacha Wereld. https://sascha313.wordpress.com/2016/03/17/wenn-renegaten-die-linkspartei-beraten/

Men hoeft niet ver te zoeken dan vindt men ook in de burgerlijke partij"Die Linke"een invloedrijke bron voor de DDR lastercampagne in de afgelopen jaren. Dit wordt dan bijvoorbeeld tot uiting in de aanbevelingen van de Linkse Thuringer Rijksoverheid naar beneden die (zoals vermeld in de officiele Duitse) waarin wordt opgeroepen tot een gerichte anchor illustratief curriculum inhoud aan de SED dictatuur in lesmateriaal. De basis is een handvol van de Oost-Duitse professoren die in hun"Left-Party" droeg niet alleen met de vermeende SED Dictatuur (Er was in de DDR nooit een SED Dictatuur, het was altijd een dictatuur van het proletariaat, de regel van de arbeidersklasse), maar vooral ook met de invloed van stalinisme op de SED deal als iemand deze voormalige SED Kameraden zou willen nemen als voorstanders van een toekomstige socialisme, dan zou men net zo goed de brandweer kunnen sturen met benzine om de brand te blussen. Maar de Duitse arbeidersklase zal in de toekomst niet langer worden afgeshrikt door dergerlijke verraders.

En terwijl de Bourgeoisie zongen floot de professoren.

Hoe waar is dit woord van Friedrich Engels over deze DDR professoren die hier bezorgd zijn, en die afvalligen zijn geworden. Ze zijn bij naam bekend en hun enige levenselixer lijkt alleen maar hun eigen smadelijke rol in de ondergang van de DDR te verbergen door de leugens van het xxe partijcongres van de CPSU met zijn eigen pseudo Marxistische verklaringen voor veredelen proberen. Hier is een voorbeeld van zo,n beledeging door een van deze afvalligen.

Jede wiederbelebung stalinitischer (Ihrem wesen nach antilenistischer-antimarxistischer) pseudo theorie, jeder schonfarberei stalinistischer repressioner, jeder negierung der historischen leistung des xxe partijtages der KPDSU kann unter socialisten und kommunisten nur desorientierend spalten und zersetzend wirken. Auch in diesem sinne bleibt der xxepartijtag nach wie vor ein aktueles thema.

Zelfs Friedrich Engels 1874-1878 De twijfelachtige genoegen om te gaan met een van deze ntellectuele pygmeen die probeerde te vervalsen marxisme door te geloven om het verhaal opnieuw te interpreteren als zij dat nodig achten, en dus hoeven de marxistische wetenschap te corrigeren. Shiny Luke op dat moment Engels naar het onwetenschappelijke uitspraken van professor Duhring bloot te leggen en te weerleggen grondig. Maar wat zei Stalin ?

Ik weet dat na mijn dood een hele hoop vuil over mijn graf zal uitstorten, maar de wind van de geschiedenis zal hem genadeloos terzijde schuiven. J.W. Stalin.

Over de anti-Stalin professoren.

Oh deze heren professoren! Waarom hebben we ze niet opgesloten (Tenminste),Toen we nog de Staat hadden ? !!! Deze groep mensen die het proletariaat en de comunisten als dom willen verkopen, dat is niets anders dan oude leugens en goedkoop anticommunisme herkauwen. Keer op keer komen ze met deze muffe oude hoeden vol me hocus-pocus!, Dat zegt veel over deze personages. Het lijkt me dat dit Anti-Stalin propaganda is net zo georganiseerd om hun eigen waanideen te voldoen en zodat degenen die in de DDR geindoctrineerd zijn al jaren met zo,n revisionistische afval niet eens de plank raken.

Deze heren-professoren hebben ons nooit echt toebehoord, Ze hebben hun brood alleen maar geconsumeerd en hebben ons toen en vandaag schade berokkend maar voor het proletariaat zullen deze academisch betoverde kleinzielige mannen waarschijnlijk niet doordringen. Hun invloed is daarvoor te laag, dus het dient op zijn minst als een bewijs van prestaties voor de financiers en als een buffer voor hun eigen leugens. Ze brullen alleen maar en debatteren omdat Stalin niet dood is, maar leeft voort in communistisch bewustzijn.

Leugens worden meer en meer belicht en de ster van Stalin schijnt steeds feller. De wind zal op een dag deze mentale onzin en deze mummies opzij zetten met hun hersenpulp, die vandaag nog steeds de roofzuchtige titel van een marxist gebruiken. Ook zij zullen afsterven en in stof vallen. Hoewel ze een tijdje stinken, maar grotendeels voor zichzelf. Nietemin zullen de klassiekers van het marxisme van hen worden gelezen en geleerd.

Over het feest die Linke in Thuringen

Daarentegen is het politieke proces in Thuringen aanzienlijk belangrijker, ook omdat er de vraag is welke houding die linke heeft. We weten dat deze partij een opportunistische houding heeft en de klassenstrijd heeft afgezworen. Burgerlijke wetten zijn dieper dan het verraad en de domheid van hoogleraren die willen voorkomen dat mensen denken aan de klassenstrijd door de leer van Stalin aan te nemen.

Want dit spul uit Thuringen past precies wat een heer gysi momenteel (En dat is niet zo nieuw voor hem omdat hij altijd een stroman was van de contrarevolutie) Dus over zijn interactie met de cdu van zichzelf. Wat nieuw is, is echter dat hij niet uit zijn partij wordt gegooid vanwege dergelijk (Verhoogd) verraad maar aangezien die linke zijn kiezers al heeft gedwongen stil te blijven staan sinds de contrarevolutie, zal dit de bestaande omstandigheden in deze partij ook niet schokken.

Over de Duitse proteststemmers

Zulke pseudo marxistische pamfletten als die van deze professoren zijn walgelijk en ze zijn gevaarlijk voor iedereen die erbij betrokken raakt. Er was in de afgelopen tijd al een aantal die de pdl ingevoerd, vanaf daar veranderd in de DKP en binnenkort weer gelekt, wat een glimp! Dit laat zien hoe kapitalistische relaties allemaal verward zijn.

Naar verluidt protesteerden de mensen in Duitsland door voor AFD te kiezen. Maar ik heb nog nooit miljoenen mensen op het communisme zien stemmen uit protest tegen oorlogen van agressie en destructief kapitalisme. In ieder geval na de aanvals oorlog tegen joegoslavie was dat het geval geweest, althans om te protesteren. Zijn de rascisten en fascisten in de mensen over beter of wil je ze gewoon niet beledigen ? In welke oorlog en op welk niveau van kapitalistisch barbarisme willen we echt beginnen degenen te beledigen die toestaan dat dergerlijke misantropen worden toegestaan ?

Over kapitalistische Domheid.

De contrarevolutie heeft de weg vrijgemaakt voor dementie, instemming met rascisme en fascisme, is er alleen met een overeenkomstige graad van dementie in de mensen, de stupefactie maakt verleiding mogelijk en de tegenstellingen worden nog acuter als gevolg van onrust op de straat en zo zou het moeten zijn, want dat geeft de kapitalistische barbaren een voorwendsel om over te schakelen naar openlijk geweld. Dat is niet moeilijk te voorspellen, zelfs als (of gewoon omdat) nu, zoals altijd zullen de bier-tuinen zich opnieuw vullen in de zon. De knal is niet langer afgewend, in het ergste geval zullen er veel doden zijn. De Communisten hebben geen partij, ze hebben zelfs hun bescherming niet georganiseerd.

Van tijd tot tijd kom ik kameraden uit Brandenburg tegen (voornamelijk DKP, een paar moe van de KPD), ze houden zich altijd aan Lenin, en in evenementen praten ze alleen over Lenin, Lenin is als een haag voor hen waarachter ze zich kunnen verbergen. Als je soms speciaal met Stalin naar hen toekomt zijn ze bleek en vermanend, We willen niemand beledigen. Natuurlijk 26 jaar contrarevolutie je moet mensen sparen anders schrikken ze. Ja een paar worden nog steeds wakker op.

Maar wat kunnen en moeten we doen ?

Het enige effectieve zou zijn om te verzamelen en te handelen onder de vlag en het onderwijs van Stalin. Maar dit inzicht is allesbehalve overal (zie deze professoren, het verraad, de splitsing, zie de kameraden naast ons, zie democratisch socialisme, de derde weg, Euro communisme, Trotskisme. Dergerlijke organisaties zoals de AL zoals spelers als Varoufakis etc), ze hebben allemaal het vuur van barbaarsheid niet voorkomen, integendeel, de anti-fascistische weerstand in Donbass bijvoorbeeld is nog steeds veel te geisoleerd.

We hadden 25 jaar om de Sociaal-Democraten, de revisionisten, de groenen, de alternatieven enzovoort te overtuigen, maar wat is er gebeurt ? De bourgeoisie en zijn oorlogen hielden het niet tegen. Het is waar dat Rusland nu weer sterk is, en dat is beter dan dat Rusland zwakker is dan de VS en de Navo. Maar deze keer zal geen enkel Rode leger ons bevrijden van het fascisme dat hadden we niet meer verdiend. Waarom zouden miljoenen antifascisten en Communisten zichzelf opofferen zodat de kow hier stopt ? Nope! kortom je kunt alleen associeren met iedereen die de leringen van Stalin respecteert en toepast zodat onze kinderen zich niet hoeven te schamen voor hun ouders, al het andere leidt alleen maar af van de klassenstrijd en leidt op een dwaalspoor.

Let op: zelfs als op het einde van de vervolging tarief voor misdaden van de vermeende vekeerde stale GDR 1,6 % van alle gevallen